Întâlnirea membrilor Consiliului Director ai PRO AGRO cu ministrul Daniel Constantin

Întâlnirea membrilor Consiliului Director ai PRO AGRO cu ministrul Daniel Constantin

În data de 27.03.2013  va avea loc o întâlnire a membrilor Consiliului Director ai Federaţiei  Naţionale a Producătorilor din Agricultură, Industria Alimentară şi Servicii Conexe din România – PRO AGROşi reprezentanţi ai fiecărei organizaţii membrecuministrul Daniel CONSTANTIN.

 Reprezentanţii Asociaţiei Fermierilor din Romania, Organizaţiei Naţionale Interprofesionale Vitivinicole, Ligii Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii din România, Asociaţiei Producătorilor de Carne de Porc din România, Uniunii Crescătorilor de Păsări din România, Asociaţiei Naţionale a Tinerilor Producători Agricoli din România, Patronatului Planta Romanica, Asociaţiei Crescătorilor de Ovine Dobrogea, Federaţiei Oierilor de Munte vor prezenta problematica fiecărui sector şi vor încerca împreună cu ministrul Daniel CONSTANTIN şi reprezentanţii M.A.D.R. să identifice cele mai bune soluţii pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă agricultura românească în prezent.

După încheierea şedinţei, începând cu ora 16.30, reprezentanţii organizaţiilor profesionale membre PRO AGRO vor susţine declaraţii de presă la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Despre autor

admin administrator

Lasă un răspuns