Acum te poti implica in sustinerea activitatii PRO AGRO fara niciun cost pentru tine !

Acum te poti implica in sustinerea activitatii PRO AGRO fara niciun cost pentru tine !

Prin simpla completare a formularului eliberat de ANAF poti redirectiona 2% din impozitul pe venit platit catre stat in 2015.

Fondurile redirectionate in 2015 vor fi utilizate de noi pentru a oferi in continuare serviciile noastre si pentru a extinde acoperirea lor, reprezentarea, promovarea, sustinea si apararea intereselor tuturor membrilor federatiei. 

Redirectionarea este gratuita, adica nu duce la nici o cheltuiala suplimentara pentru persoana care completeaza formularul respectiv.

Redirectioneaza 2% din impozitul pe venitConform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil, poate dispune directionarea a 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.) doreste.

Cum redirectionez cei 2%?

Daca ati avut venituri doar din salariu:

DESCARCATI DE AICI FORMULARUL 230
precompletat cu datele Federatiei Nationale PRO AGRO!

Instructiuni de completare formular 230

Daca aveti venituri din alte surse (PFA,SC, SA, cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor, etc):

DESCARCATI DE AICI FORMULARUL 200
precompletat cu datele Federatiei Nationale PRO AGRO.

Instructiuni de completare formular 200

Nu va faceti probleme daca atunci nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale (cf. art. 84, alin. 3 din Codul fiscal). Puteti lasa casuta necompletata. Depuneti formularul  la registratura organului fiscal sau trimiteti formularul prin posta, cu scrisoare recomandata,la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu (potrivit legii este acceptata si adresa unde locuieste efectiv deponentul, in cazul in care aceasta este diferita de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal in Romania) saula Administratia FinantelorPublice corespunzatoare sursei de venit pana in 25 mai 2015. Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi directionata de catre fiecare cetatean in parte catre entitatea dorita de acesta ! In cazul in care nu redirectionezi acesti 2%, banii raman statului.

Despre autor

admin administrator

Lasă un răspuns