Meat&Milk 2015: “Inovarea si retehnologizarea – trend sau necesitate”?

Meat&Milk 2015: “Inovarea si retehnologizarea – trend sau necesitate”?

Cat de important este sa investim in inovare si retehnologizare?

Cum putem impulsiona afacerea noastra, pe o piata din ce in ce mai performanta?

Intr-o lume in continua evolutie, cu un consumator din ce in ce mai pretentios si informat, inovarea si retehnologizarea reprezinta un trend sau o necesitate absoluta?

Raspunsul la aceste intrebari esentiale il vom afla, joi, 4 iunie, impreuna cu invitatii si participantii la Expo-Conferinta Internationala Meat&Milk, eveniment care va fi gazduit de Hotel Alpin din Poiana Brasov sub titlul POLITICI DE SPRIJIN, RETEHNOLOGIZARE, PERFORMANTA – prioritati pentru iesirea din impas.

Programul zilei de joi, 4 iunie, va fi deschis printr-un workshop comun, dedicat industriei de carne si lapte din Romania,in contextul peisajului economic al Uniunii Europene, urmat de comunicarea domnului Ilie Van, Presedinte al Uniunii Nationale a Crescatorilor de Pasari din Romania, care a confirmat déjà prezenta sa la eveniment. Acesta va sustine comunicarea cu titlul „Realitati si perspective ale aviculturii romanesti, in concordanta cu PNDR 2014-2020”.

In continuarea dezbaterilor, un reprezentant al Comisiei pentru Agricultura a Parlamentului European va face o radiografie amanuntita a realitatilor dar si a oportunitatilor pietii europene, iar principalii jucatori din businessul romanesc vor intra intr-un dialog deschis cu participantii, asupra perspectivelor industriei nationale de carne si lapte pe o piata comunitara foarte puternic concurentiala. De asemenea, invitatii Expo-Conferintei Internationale Meat&Milk vor fi asteptati la degustarea de produse Premium si vor putea sa viziteze standurile B2B.

Cat de pregatiti suntem insa sa trecem de la teorie la practica? Cum pot fi implementate cu efect politicile de sprijin care sa vina in sprijinul fermierilor romani si procesatorilor din carne si lapte? Cum putem valorifica performant gura de oxigen datorata scaderii TVA la alimente? Cum vom putea sa nu ratam aceasta sansa economica extraordinara?

Raspunsurile le vom afla cu siguranta, la masa rotunda, un punct forte al Conferintei Internationale Meat&Milk. De altfel, masa rotunda va avea ca tema de discutie o realitate absolute romaneasca: “Politici de sprijin-Teoria e sublima, practica ne omoara!”

La aceasta dezbatere de prestigiu vor participa speakeri de prestigiu. Pana acum au confirmat participarea Gheorghe Turtoi-Secretar de Stat in MADR, Laurentiu Rebega-Europarlamentar, Dorin Cojocaru-Presedinte APRIL, Sorin Minea-Presedinte Romalimenta, Claudiu Franc-Presedinte FCBR, Ioan Ladosi-Presedinte APCPR, Ilie Van-Presedinte UNCPR. Evenimentul va fi televizat integral, si vor participa reprezentanti ai MADR, APIA, ai Comisiei pentru Agricultura a Parlamentului European, precum si ai principalelor asociatii profesionale ale fermierilor si procesatorilor din cele doua industrii.

Despre autor

admin administrator

Lasă un răspuns