ARBIO Biomass & Biogas FORUM: Toate noutatile intr-un singur loc!

ARBIO Biomass & Biogas FORUM: Toate noutatile intr-un singur loc!

Dragi prieteni ai BioEnergiei,

In data de 09 Iunie 2015, marti, Asociatia Romana de Biomasa si Biogaz te invita sa afli toate noutatile despre:

biomass
 • Feed in Tariff
 • Al 4-lea certificat verde pentru Cogenerare
 • Fonduri Europene pentru Biomasa si Biogaz
 • Fonduri Europene pentru investitii in Agricultura, Paduri si Productie (PNDR)

plus

 • Modificariile Legii nr. 220 / 2008
 • Proiectul pentru Noua Lege pentru Biomasa
 • Proiectul pentru Noua Lege a Energiei Termice
 • Culturi Energetice (intr-un workshop separat)

plus

 • Ce spun europenii oficiali despre Romania si potentialul sau

Pentru mai multe oportunitati de informare, participare si sponsorizare, va rugam sa ne contactati prin e-mail la mariana.godina@arbio.ro sau telefonic la +40752 137 414.


09 Iunie 2015 – Un eveniment plin de continut util!

Locatie: Capital Plaza, Bucuresti

ARBIO Biomass & Biogas FORUMeste un eveniment util dedicat situatiei actuale a sectorului Biomasei si Biogazului, un sector cu mare potential. Impreuna vom discuta despretoateinitiativele siproiectele de Lege,fondurile europenedisponibile sisolutiilela probleme actuale ale sectorului.

Cu acest prilej, Forumul va reuni in sala membri ai Guvernului, reprezentanti ai ANRE, oficiali europeni (membri ai Consiliului de Conducere al Asociatiei Europene de Biomasa- AEBIOM si cel al Asociatiei Europene de Biogaz – EBA), precum si actorii-cheie care participa efectiv la elaborarea acestor proiecte:Noua Lege pentru Biomasa,Legea Energiei termice,Metodologia Feed-in-Tariff,modificarile Legii nr. 220/2008privind promovarea surselor regenerabile de energie,schema noua de Fonduri Europene pentru Biomasa si Biogaz, dar si noul PNDR.

Un Workshop punctual despre Culturi Energetice

In a doua parte a Forumului pregatim un Workshop dedicat culturilor energetice. De la teorie la actiune: Plantele disponibile in Romania, raspunsuri concrete oferite de catre reprezentantii acestora, harti pentru „zonele corespunzatoare ale plantatiei” in Romania, precum si business plan-uri pentru investitori. Fiecare prezentare va avea 12 minute!

Partenerii evenimentului

ARBIO este onorata sa aiba parteneri ai acestui eveniment asociatii care reprezinta beneficiari ai sectorului Biomasei si Biogazului:

 • Confederatia Patronala BUSINESSROMANIA
 • Federatia Nationala PRO AGRO, avand ca membri 17 asociatii
 • Asociatia Romana de Salubritate
 • FORDAQ

2014: 68 investitori in sala

In cadrul ARBIO Biomass & Biogas Forum ni se vor alatura jucatorii din piata de profil din Romania si statele vecine, inclusiv zeci de investitori interesati de dezvoltarea unor noi proiecte, proprietari de fabrici si ferme zootehnice, agricultori, autoritati locale, experti de top, bancheri si finantatori, furnizori de echipamente, EPC si membri ai comunitatii academice.

In 2014, in cadrul Inaugurarii ARBIO, 224 de participanti ne-au onorat cu prezenta lor, dintre care 68 au fost investitori. Dupa eveniment, au fost realizate multe intelegeri si investitii / colaborari noi au fost avansate.

Pentru mai multe oportunitati de informare, participare si sponsorizare, va rugam sa ne contactati prin e-mail mariana.godina@arbio.ro sau telefonic la +40752 137 414.

Pentru membri ARBIO: Membri ARBIO au acces la cina privata cu autoritatile si la Biomass & Biogas FORUM fara niciun cost de participare. Pentru a va rezerva locul, va rugam sa ne contactati prin e-mail la mariana.godina@arbio.ro sau telefonic la+4 0752 137 414.


ARBIO Biomass & Biogas Forum: Parte din ARBIO Biomass & Biogas Week

Dar asta nu este tot! ARBIO Biomass & Biogas Forum este unul dintre evenimentele din cadrul ARBIO Biomass & Biogas Week, care va fi sustinuta in perioada08.06. – 10.06.2015.Lista actiunilor include:

08 Iunie 2015 – Conferinta de presa ARBIO

Locatie: Sediul ARBIO, Sala Y 

08 Iunie 2015 – Cina privata cu autoritatile romane, oficiali europeni si membri ARBIO

09 Iunie 2015 – ARBIO Biomass & Biogas Forum

10 Iunie 2015 – Infiintarea Comitetului Stiintific

Participanti: Comunitatea Academica, Institute Nationale de Cercetare si Dezvoltare, Clustere, si oricine studiaza sectorul BioEnergiei

Scop: Informarea despre ceea ce se pregateste pentru sectorul nostru, colaborari si parteneriate pentru dezvoltarea sectorului, prin proiecte in cadrul academic sau cu fonduri europene, precum si colaborari cu institute din Europa

Locatie: Sediul ARBIO, Sala Y 

10 Iunie 2015 – Masa rotunda cu ONG-uri de profil din Romania

Locatie: Sediul ARBIO, Sala Y 

Membri ARBIOinteresati sa participe la discutiile cu mediul academic, va rugam sa ne contactati prin e-mail lamariana.godina@arbio.rosau telefonic la+4 0752 137 414, pentru mai multe detalii.

Te asteptam!

Toate cele bune,
Echipa ARBIO

Despre autor

admin administrator

Lasă un răspuns