Compania „Ana si Cornel” a primit certificarea Best Buy Award

Compania „Ana si Cornel” a primit certificarea Best Buy Award

Compania „Ana si Cornel” a fost desemnata castigatoarea „Best Buy Award” la categoria producator de mezeluri de semidurata cu cel mai bun raport calitate-pret de pe piata romaneasca.

Best Buy Award este un program de certificare initiat in 2010 in Elvetia, ce isi desfasoara activitatea in peste 25 de tari din intreaga lume, printre care se numara si Romania. Scopul acordarii acestor distinctii este gasirea produselor cu cel mai bun raport calitate-pret, cele care vin in beneficiul consumatorului.

Premiul este acordat sub forma unui certificat si a unei medalii, conform standardelor internationale impuse de ICERTIAS – International Certification Association. Medalia „Best Buy” reprezinta garantia faptului ca produsul a primit cele mai mari note din partea consumatorilor intr-un anumit segment.

Categoriile la care se acorda premiile fac parte dintr-o varietate de sectoare, de la segmentul economic, la cel cultural, sanatate, sport sau entertaiment reprezentand un indicator clar al preturilor convenabile si standardelor ridicate de calitate. Castigatorii sunt desemnati chiar de catre consumatori, acestia fiind cei mai in masura sa acorde calificative produselor existente pe piata.

Sondajul a fost efectuat recent, pe un esantion de 1.200 de respondenti, utilizatori de internet cu varsta minima de 15 ani, prin intermediul unui chestionar web cu ajutorul metodei CAWI-DEEPMA (Interviu Asistat de Computer prin Internet – Constientizare Profunda), potrivit revista-piata.ro

Despre autor

admin administrator

Lasă un răspuns