Apel la implicare în legislația cooperativelor agricole!

Apel la implicare în legislația cooperativelor agricole!

Federația Națională PRO AGRO salută inițiativa Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale de a efectua modificările necesare îmbunătățirii Legii cooperației agricole nr. 566/2004.

Prin intermediul prezentului comunicat de presă, Federația Națională PRO AGRO solicită implicarea tuturor reprezentanților cooperativelor agricole din România pentru a putea centraliza multitudinea de variabile necesare îmbunătățirii acestei legi pentru a fi aplicabilă și a avea un impact real asupra eficientizării cooperativelor agricole existente și asupra absorbției fondurilor nerambursabile de 70%, direct de către cât mai multe cooperative și societățile cooperative agricole din România.

Astfel, facem apel la persoanele fizice și juridice membre în cooperativele agricole românești să analizeze proiectul de ordonanță de urgență propus de M.A.D.R., atașat la prezentul comunicat de presă, și să transmită propunerile argumentate de completare a acestuia în timp util, la adresa de e-mail florentin.bercu@cnproagro.ro, pentru a fi centralizate și transpuse într-o poziție oficială care să fie înaintată M.A.D.R., sau direct la ministerul menționat, pe adresa de e-mail anne.niculescu@madr.ro.

Federația Națională PRO AGRO, București, 2015

Despre autor

admin administrator

Lasă un răspuns