ASOCIAȚIA ROMÂNĂ A CĂRNII – ARC anunță finalizarea proiectului „Pregătește-te pentru viitor! – stagii de practica pentru studenți în domeniul agroalimentar”

ASOCIAȚIA ROMÂNĂ A CĂRNII – ARC anunță finalizarea proiectului „Pregătește-te pentru viitor! – stagii de practica pentru studenți în domeniul agroalimentar”

COMUNICAT DE PRESĂ
CONFERINȚĂ FINALIZARE PROIECT POSDRU/161/2.1/G/138177

ASOCIAȚIA ROMÂNĂ A CĂRNII – ARC anunță finalizarea proiectului “Pregătește-te pentru viitor! – stagii de practica pentru studenți în domeniul agroalimentar”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 în cadrul Axei Prioritare 2 “Corelarea învățării pe tot parcursul vieții cu piața muncii“, Domeniul Major de Intervenție 2.1. “Tranziția de la școală la viața activă“.

Conferința de finalizare a proiectului va avea loc miercuri, 07 octombrie 2015, începând cu ora 16:00 în incinta Centrului de afaceri Dunărea din Galați, str. Domneasca, nr. 13, etaj 2, Sala President.

La eveniment sunt invitați să participe studenți aparținând grupului țintă, reprezentanți ai firmelor din industria agroalimentară, cu activitate economica în zona de implementare a proiectului, precum si reprezentanți din mass-media.

Asociația Româna a Cărnii, în parteneriat cu Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați și partenerul transnațional din Spania Instituto de Formación Integral – IFI, a implementat în perioada aprilie 2014 – octombrie 2015 proiectul mai sus menționat, având ca obiectiv general îmbunătățirea competentelor profesionale în rândul viitorilor absolvenți de studii superioare și asigurarea tranziției de la scoală la viața activa în vederea creșterii gradului de ocupare pentru absolvenții din învățământul superior.

Grupul țintă al proiectului a fost reprezentat de 375 de studenți înmatriculați în sistemul național de învățământ care au beneficiat de consiliere și orientare profesională, iar 200 dintre aceștia au participat la stagii de practica. 151 de studenți au susținut concursul pentru demonstrarea abilitaților dobândite in cadrul proiectului, 100 dintre ei câștigând câte un premiu în valoare de 1100 lei. 15 studenți au participat timp de 6 zile la o vizita de studiu in Spania, Madrid unde au vizitat unități din domeniul agroalimentar.

Pentru informații suplimentare vă invităm sa accesați pagina proiectului www.agropractic.ro.

CONTACT:

ASOCIATIA ROMANA A CARNII
DIRECTOR EXECUTIV
MANASTIREANU VLADIMIR ALEXANDRU
Telefon: 021.66.77.406
e-mail: office@rma.ro

Despre autor

admin administrator

Lasă un răspuns