Ultimele 10 locuri disponibile la workshop-ul ARBIO ”Bioenergy4Business” din 21 Octombrie!

Ultimele 10 locuri disponibile la workshop-ul ARBIO ”Bioenergy4Business” din 21 Octombrie!

Asociația Română de Biomasă și Biogaz (ARBIO), membră a Federației Naționale PRO AGRO, are onoarea de a vă invita la Workshop-ul “Bionergy4Business”, parte din proiectul nostru internațional “Absorbția de Bioenergie solidă în Europa în sectorul comercial (industrie, comerț, agricultură și servicii) – Bioenergie pentru Afaceri”, din data de 21 octombrie 2015, între orele 9.30 și 13.10 la sediul ecoHORNET, pe Autostrada București – Pitești, km. 13,2, ieșirea Ciorogârla, Strada Italia, nr. 4, Chiajna, Ilfov.

Workshop-ul “Bioenergy4Business” se adresează actorilor relevanți din sectorul biomasei, precum și factorilor de decizie și își propune să analizeze piața biomasei și sectoarele comerciale cele mai promițătoare pentru trecerea de la utilizarea combustibililor fosili la utilizarea de biomasă solidă, barierele și nevoile, dar și oportunitățile pe care acest sector le oferă. Participanții vor afla despre exemple de succes privind utilizarea biomasei pentru producerea de energie termică în România și vor discuta pe marginea soluțiilor de depășire efectivă a barierelor.

Datorită faptului că numărul de locuri este limitat, vă rugăm să ne confirmați participarea prin e-mail mariana.godina@arbio.rosau la +4 0752 137 414, până pe 19 Octombrie 2015 !!!

Despre autor

admin administrator

Lasă un răspuns