Parteneriat strategic trianual intre Federatia Nationala PRO AGRO si Agxecutive in domeniul resurselor umane

Parteneriat strategic trianual intre Federatia Nationala PRO AGRO si Agxecutive in domeniul resurselor umane

Bucuresti, 9 mai 2016: Federatia Nationala PRO AGRO si Agxecutive au semnat un parteneriat strategic pe o durata de trei ani in domeniul recrutarii si dezvoltarii resurselor umane. Protocolul urmareste doua obiective principale:

  1. In domeniul recrutarii, Agxecutive va oferi membrilor PRO AGRO consultanta privind contextul de piata al fortei de munca, precum si servicii de recrutare in conditii preferentiale pentru pozitii de middle si top management.
  2. In domeniul dezvoltarii resurselor umane, pe termen mediu, cele doua entitati semnatare vor conduce consultari privind dezvoltarea unui program de formare si perfectionare profesionala pentru profesionistii in agribusiness, adaptat cerintelor actuale ale pietei si principalelor segmente de activitate ale acestui sector, cu focus pe duble competente transversale complementare, agro+management sau tehnico-comerciale.

FEDERATIA NATIONALA PRO AGRO este o organizatie profesionala infiintata in anul 2012 de si pentru producatorii din agricultura, industria alimentara si servicii conexe din Romania, in vederea promovarii, reprezentarii, sustinerii si apararii intereselor membrilor organizatiilor profesionale reprezentative la nivel national in raport cu institutiile europene si nationale, publice sau private. Federatia Nationala PRO AGRO este o organizatie umbrela care raspunde provocarilor cu care se confrunta membrii sai din cele 17 organizatii profesionale si interprofesionale afiliate, prin promovarea si sprijinirea unei economii rurale durabile in care agricultura este esentiala pentru viitorul tuturor si este vocea producatorilor din acest sector, care constituie un important pilon al economiei nationale romanesti, reprezinta interesele si nevoile membrilor, coordonand si sprijinind organizatiile profesionale pe teme agricole, economice, juridice, fiscale, educationale si sociale. Mai multe detalii pe: www.cnproagro.ro .

AGXECUTIVE ofera servicii integrate in sfera resurselor umane, avand focus exclusiv pe sectorul agribusiness in Romania si in zona Marii Negre. Mai multe detalii pe: www.agxecutive.com .

Pentru mai multe detalii privind prezentul comunicat:

– Florentin BERCU, Director General, FEDERATIA NATIONALA PRO AGRO, 0722156961, florentin.bercu@cnproagro.ro

– Alina DOBRA, Managing Consultant, Agxecutive, 0743488020, alina.dobra@agxecutive.com

Despre autor

admin administrator

Lasă un răspuns