Pack Expo – mai mult decât industria ambalajelor

Pack Expo – mai mult decât industria ambalajelor

Toamna aceasta se stabilește un nou punct de reper pentru industria ambalajelor prin organizarea PACK EXPO – târg pentru Europa de Sud-Est. În perioada 27 – 30 septembrie, ROMEXPO devine centrul de interes al marilor companii din domeniu, care vin să-și prezinte noutățile și să stabilească noi parteneriate.

Reprezentând o premieră pe piața românească, Pack Expo va fi poziționat ca un evenimentimportant în zona de Sud-Est a Europei, ce va reuni tehnologii de ultimă oră, materii prime și consumabile pentru producția de ambalaje, soluții de ambalare, etichetare și codificare, manipulare și depozitare pentru toate industriile.

Pentru prima oară, târgul va prezenta tehnologii și soluții pentru industrii care nu au mai fost abordate până acum în cadrul evenimentelor destinate lor – FMCG, farma, cosmetică, fashion, auto, design dar și evenimente impresionante ce aduc laolaltă toate entitățile implicate în procesul de ambalare – de la producător până la consumatorul final.

Pack Expo – mai mult decat un eveniment, mai mult decat prezentare – luăm acțiune!

Concomitent cu Pack Expo se va derula campania Reduceți risipa alimentara. Pretuiți hrana!, prin intermediul căreia organizatorii își propun să sensibilizeze în scopul protejării resurselor naturale și viitorului planetei, prin conștientizarea risipei de hrană și promovarea unei împachetări corecte, ca măsură concretă de reducere a deșeurilor.

Campania se va încheia cu o dezbatere la care vor fi invitați toți factorii responsabili, atât cei din lanțul alimentar, cât și autorități la nivel înalt.

Conferința „Ambalaje și Solutii Inovatoare de Ambalare pentru Reducerea Risipei de Hrană” va avea loc la ROMEXPO, în zilele 27 – 30 septembrie 2016, în perioada desfășurării PACK EXPO.

Mai mult decât atât, Pack Expo va prezenta o tematică largă pornind de la tehnologie pentru producția de ambalaje pe orice suport, până la soluții de dozare, etichetare și ambalare.

Pack Expo este un eveniment în premieră, fiind rezultatul alăturării a alte două manifestări de profil AllPack și Pack Show si isi propune sa atraga la ROMEXPO peste 10.000 de vizitatori specialisti din industria alimentara, farma si cosmetica si alte industrii conexe.

Pentru mai multe detalii despre eveniment accesați: www.pack-expo.ro

Despre autor

admin administrator

Lasă un răspuns