ACEBOP solicită protecția autorităților române impotriva practicilor denigratoare ale Comisiei Europene la adresa producătorilor din țara noastră!

ACEBOP solicită protecția autorităților române impotriva practicilor denigratoare ale Comisiei Europene la adresa producătorilor din țara noastră!

Cunoaștem foarte bine existența firmelor europene de lobby negativ care lovesc producătorii români in anumite momente strategice pe piața concurențială.

Dorim mijloace de protecție impotriva acestor practici care pe de-o parte cauzează perturbări comerciale negative și pe de altă parte, sunt adevărate atentate la calitatea produselor românești!

Scandalul cărnii stricate din Brazilia este protejat prin tot felul de proceduri europene, de domni sus-puși la Bruxelles.

Cum intervine o problemă- că este vorba de boli, reziduuri, hormoni, scandalul cărnii de cal, brânza și altele, cap de listă este România!

Dacă vrem să ne vindem produsele noastre și facem concurență produselor de calitate indoielnică venite din alte state, suntem băgați in infrigement!

Ouăle noastre sunt perfecte, domnilor. Proaspete, ambalate și etichetate conform, găinile sunt sănătoase și nu sunt spreiate cu FIPRONIL!

Acest insecticid a fost retras de mult din uz de Comisia națională de biocide.

Când se găsea pe piață, produsul se utiliza pentru dezinsecția halelor de păsări după depopulare și nu direct pe găini, domnilor!

Dacă Olanda și alte state membre au ales să iși facă stocuri și să utilizeze insecticidul pe păsări și nu in adăposturi, ce vină are România?

Comisia Europeană ar trebui să iși modifice protocolul de verificare al zvonurilor din piață și să manifeste reținere in acuzarea și discreditarea producătorilor din țara noastră.

Consiliul Director al ACEBOP

07.08.2017

Despre autor

admin administrator

Lasă un răspuns